sâmbătă, 5 mai 2012

Transformice

Buna. Eu am sa va prezint un joc nou numit Transformice. Acum sincer nu este greu. O sa vi-l prezint de la cap la coada.  Deci in primul rand poti sa il testezi jucand in guess. Aici este jocul.

Fiecare contur are cate un numar si vom discuta despre el in fiecare parte cu explicatii.
1)Players online (Jucatori online). Numarul de jucatori activi. Daca va arata candva 0 jucatori online, inseamna ca serverul este inactiv pentru un moment.


2)Log in. Cu ajutorul acelor 2 campuri, veti putea sa va logati in cont (daca va faceti unul.Mai multe la punctul 4) Daca va introduceti gresit un camp, nu veti putea intra in joc.3) Joaca ca anonim. Poti testa jocul, jucand ca anonim. Daca iti place poti sa iti faci cont (mai multe informatii la punctul 4). La inceput ai un tutorial care te ajuta sa pricepi jocul.


4. Creare cont.Am ajuns si la pasul dorit. Este foarte usor. Nu ai nevoie de email, ci doar de un user si o parola. Pui un user si parola, confirmi parola si gata.5)Limba jocului. Are urmatoarele limbi care pot fi setate:


Nu are limba romana, dar totusi puteti propune pe forum.


Romanii ii puteti gasi in versiunea in engleza.
6)Modul fullscreen. Este un mod foarte eficient de a juca datorita mapelor foarte largi.

7. Evenimentul. Este foarte mare si stie tot jocul de el. Cand este o sarbatoare mare, Transformice o sarbatoreste. Ele vin din an in an inapoi aducand iteme noi (care se pot purta).Pana acum au fost urmatoarele evenimente:

Craciunul:

Pastele:

Valentine's Day:

April Fool's Day:

Carnaval:

Halloween:

8)Versiunea jocului. Ea se schimba cand dispare si apare un event sau cand moderatorii fac ceva nou pentru soricei.

Am spus despre ce se vede pe prima pagina, dar dupa ce va logati veti vedea un meniu, un help si inca o data Fullscreen(nu avem treaba cu acesta si nici cu help, pentru ca ajutorul este pe blog). Dsicutam de meniul nostru.
1)Lista de prieteni. Poti baga un prieten scriin in chat "/friend UserName"(adica numele celui ce vrei sa il bagi la prieni.Daca vrea si el sa te aibe in lista, treuie sa te bage daca nu, nu se comfirma.2)Trib. O adunare de soareci cu interese comune. Poti sa iti faci si tu un trib cu 500 chesse in shop(despre shop la 3). Daca nu vrei sa astepti pana aunci, cere o invitatie in chat.
Ai permisiunea de a intra in Casa tribului.Seful tribului iti poate creste rangul.

3)Shop. Este exact ca un magazin in care iti cumperi accesorii sau le castigi de la evenimente.


Vom sari peste etapa 4, pentru ca spune deja clar, ca pe forum intrii cu ajutorul Transformice-ului.

5. Editare mapa. Poti face mape cand ai peste 1000 chesse pe profil.

6.a si 6.b sunt mape pentru incepatori. Poti creea sau intra intr-un room cu ajutorul "/room" si dupa room scrii orice nume. De exemplu sunt room-uri de romani: ro, RO, Romania, romania, ceapa.7) Schimbarea parolei se face foarte simplu. Scrii emailul de 2 ori, apoi il verifici (primesti un mail pe emailul introdus). Pui codul de verificare si apoi schimbi parola.


Sa vorbim acum de Hard Mode(Shaman). Este un mod foarte avansat cu care iti poti schimba culoarea shamanului si afce un totem. Mai multe informatii gasiti aici.

Lagul se formeaza cand ai programe foarte multe incarcate. Imaginea jocului se misca foarte incet. Ca sa scapi de el, trebuie sa dai refresh la pagina.    si firsts

Titles, sunt titlurile soriceilor care se pot obtine cu ajutorul  la saves, cheese si firsts.Se pot schimba asa: /title si iti arat titlurile avabila, apoi iti alegi un numar si scrii inca odata /title #(#=nr)

Acesta este profiliul meu curent:Si acesta titlurile:


Daca ati aflat totul cu ajutorul blogului meu, da-ti va rog frumos un like pe Facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu